|
|
#106 |
|
Senior Member
![]() Car: E36 320i
|
si el are in plus si tu....deci eu zic ca e peste
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
scorpion
|
Fiecare e cu parerea lui,totul se schimba atunci cand le conduci pe ambele. Dar un benzinar ti-l simte si pasagerul din dreapta,chiar daca nu are habar de masini.
![]()
|
|
|
#108 |
|
Senior Member
![]() Car: E39 520d
|
salut! am 520d 2001 136 cp. de curand a venit unu' din spania cu audi A6 2.5d quattro 164 cp si a inceput sa zica de mine ca a mea e carutza si ca nu ar baga-o in curte si ca BMW nu mai e ce a fost si ca acum ordinea e Merc- Audi- vw- BMW
eu i-am raspuns: alo ! stii ceva ? BMW-ul tot BMW ramane ! la care el imi zice facem oricand o liniutza dar punem masinile la bataie desi nu putea sa faca asta ca nu era pe numele lui. a venit ziua cu liniutza si i-am dat fum de trei ori la rand, avand cutie hidramata a incercat mai multe variante : manual, si apoi 4 si 2( zicea ca asta e pentru munte) cu care s-a tinut cel mai bine insa nu a avut nici o sansa. il durea ficatul de nervi ca, carutza mea a facut quattro al lui. cel care a condus masina (pentru ca "proprietaru' n-avea permis ) detine si el acelasi model de masina -- numai ca a lui e manuala 164cp (cred) desi in certificat scrie ca are 110 kw dar cred ca e o greseala facuta in procura -- a venit si el cu a lui sa ne dam. 1 si 2 a fost in fata dupa ce i-am dat a 3-a l-am depasit si la finish aveam cam 3-4 masini in fata lui, oricum s-a tinut f bine fata de quattro. mentionez ca ne-am dat pe o distantza de aproximativ 1 km. Audi A6 2.5d quattro 164 cp - 2350 kg 69cp/1000kg Audi A6 2.5d manuala 164 cp - 2100 kg 78cp/1000kg BMW 520d manuala 136 cp - 1560 kg 87cp/1000kg sigur aici s-a facut diferentza ca altfel nu imi explic. |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Senior Member
![]() Car: E36 320i
|
Depinde si de cum mergea a lui...ori merge a ta bine si a lui e generatia aia cu probleme la motor...nush ce sa zic....merge bine si audi a6 2,5 tdi ....c-am greu sa bati cu 520d 2.5 tdi
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Senior Member
|
Quote:
. pacat de ea ca avea doar 165 000 km reali. asadar nici mie nu mi-a venit sa cred ca i-am facut dar asa s-a intamplat si as mai face-o odata si o sa o mai fac pentru ca "manuala" m-a provocat pentru revansa. o sa revin cu amanunte. va salut ! |
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Retired...for a while!
|
Sa revii cu noutati,si sincer ma bucur ca ai reusit sa le arati ce poate un 5-ar!
![]() imi pare rau ca ala a avut accident;sper ca e ok!
|
|
|
#112 | |
|
Senior Member
|
Quote:
pai da ! le-am aratat ce poate un 5-ar ca prea si-o luasera in cap! ma intreb ce le faceam daca aveam motor de 2.5d 163 cp ?! si asa "quattro" a iceput dupa aia sa zica de mine ca curgeau tablele dupa mine cand ii dadeam in gura ![]() ![]() dar el era ofticat ca ramanea mereu in urma ![]() |
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Retired...for a while!
|
Quote:
Dar a trebuit sa trec pe mijloc,ca nu era loc ![]() Apoi am vazut ce masina e;kit ca la prima impresie nu era cine stie ce,insa caii isi spun cuvantul! ![]()
|
|
|
|
#114 |
|
Junior Member
![]() Car: Opel Vectra OPC
|
Eu am bmw 330xi
Toate liniutele mele, sau cate imi amintesc: Audi A4 1.8 TSI - m-o facut, dar pun pariu ca avea multe modificari A4 3.0 tdi quattro - l'am facut la liniuta, dar m-a impresionat pe zapada cat de bine se tine A6 4.2 FSI, mi-a dat fum ![]() A6 2.0 TFSI l-am facut, foarte slabut Mercedes C nush ce motorizare, am terminat cam la fel, odata el, odata eu BMW 530d - il fac la plecare de pe loc, dar ma ajunge BMW 330XD (e90) - il fac dar cu foarte putin BMW 130i - ma face pitica ![]() Pe care am mai facut: Skoda octavia 2.0 tdi rs Opel Vectra 2.8 Golf V GTI (cam la egalitate) Saab 9.5 2.0 t De la cine mi-am luat-o: Mitsubishi Evo 2006 Lexus IS Vectra OPC Cred ca astea sunt toate
|
|
|
|
#115 |
|
Senior Member
|
[quote=rvaler2010;61707]salut! am 520d 2001 136 cp. de curand a venit unu' din spania cu audi A6 2.5d quattro 164 cp si a inceput sa zica de mine ca a mea e carutza si ca nu ar baga-o in curte si ca BMW nu mai e ce a fost si ca acum ordinea e Merc- Audi- vw- BMW
eu i-am raspuns: alo ! stii ceva ? BMW-ul tot BMW ramane ! la care el imi zice facem oricand o liniutza dar punem masinile la bataie desi nu putea sa faca asta ca nu era pe numele lui. a venit ziua cu liniutza si i-am dat fum de trei ori la rand, avand cutie hidramata a incercat mai multe variante : manual, si apoi 4 si 2( zicea ca asta e pentru munte) cu care s-a tinut cel mai bine insa nu a avut nici o sansa. il durea ficatul de nervi ca, carutza mea a facut quattro al lui. cel care a condus masina (pentru ca "proprietaru' n-avea permis ) detine si el acelasi model de masina -- numai ca a lui e manuala 164cp (cred) desi in certificat scrie ca are 110 kw dar cred ca e o greseala facuta in procura -- a venit si el cu a lui sa ne dam. 1 si 2 a fost in fata dupa ce i-am dat a 3-a l-am depasit si la finish aveam cam 3-4 masini in fata lui, oricum s-a tinut f bine fata de quattro. mentionez ca ne-am dat pe o distantza de aproximativ 1 km. Audi A6 2.5d quattro 150cp - 1560 kg 96cp/1000kg Audi A6 2.5d manuala 150 cp - 1480 kg 101cp/1000kg BMW 520d manuala 136 cp - 1560 kg 87cp/1000kg am rectificat putin mai mult greutatea si caii putere la cele doua audi ca mi-a fost atrasa atentia din partea celor de la audi ! acum si greutatea si caii au valorile mai mici decat imi zisesera prpoprietarii si in ciuda acestui fapt tot i-am facut insa cei de pe forumul audi nu vor in ruptul capului sa recunoasca, ca se poate intampla asa ceva ! |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|