Forum BMW dedicat Stilului si Performantei - www.BMWforum.ro !

Go Back   Forum BMW dedicat Stilului si Performantei - www.BMWforum.ro ! > BMWforum.ro - PREZENTARE SERII AUTOMOBILE BMW > Seria 3 (E36, E46, E90)

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2010, 23:04   #16
vladut_fatu
Junior Member

vladut_fatu is on a distinguished road
Car: bmw 318 Is

salut! am si eu o pisica 318 Is din 96.la mine nu sta la relanti deloc si da rateuri rau de tot pe toba. am schimbat azi regulatorul de relanti si face la fel. de 5 zile schimb mecanicii si nici unul nu-i da de cap. ce ma fac? poate ma ajutati si pe mine.
vladut_fatu is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 16:53   #17
pirelli309
Junior Member

pirelli309 is on a distinguished road
Car: e36 318
Default Problema motor mare pt ca sunt un prost mai mare

va rog din suflet ajutati ma !!!!! ma mancat in c** sa fac drift cu a mea pisica 318IS 92,recunosc sunt inebunit dupa asa ceva,dar nu se face cu una stock,am o mare problema dupa faptul k am avut cupla la cardan belita mi sa topit si instalatia electrica de la motor, am refacuto, am schimbat relee si Ecu dar motorul functioneaza in doua pistoane am verificat aproape tot bibini, scanteie,bujii(e posibil ca ecu sa nu fie bun?)....chiar nu mai stiu ce sa i fac , nu ii pot da de cap,daca aveti o idee in afara de service,ajutati ma va rog mult,multumesc anticipat P.S. SUNT DISPERAT!!!
pirelli309 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 17:07   #18
maxmartinez
dat afara pentru limbaj vulgar.

maxmartinez is infamous around these partsmaxmartinez is infamous around these partsmaxmartinez is infamous around these parts
Car: E36 316i coupe

Quote:
Originally Posted by ionut_22 View Post
ma ajuti si pe mine unde este regulatorul de relanti bmw e36 316 94 si cum se curata ca si la mine cind e motorul rece creste turatia si scade la normal dupa vreo 5-10 sec ca habar nam unde se afla.
pai, din cate stiu e normal sa creasca putin turatia cand e motorul rece, de la "soc", regulator...si la mine sta putin in 1200-1300 si apoi coboara incet la 900.

regulatorul stiam ca e in spatele motorului, dupa galeria de admisie...ai aici un diy
http://forums.bimmerforums.com/forum...d.php?t=454501
maxmartinez is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2010, 15:15   #19
Adyp
Junior Member

Adyp is on a distinguished road
Car: 318

Ce-mi place ca toti care au avut probleme si intrebau de mama focului in stanga si-n dreapta, au mai postat si cum au rezolvat problemele
Adyp is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules