|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#16 |
|
Junior Member
![]() Car: bmw 318 Is
|
salut! am si eu o pisica 318 Is din 96.la mine nu sta la relanti deloc si da rateuri rau de tot pe toba. am schimbat azi regulatorul de relanti si face la fel. de 5 zile schimb mecanicii si nici unul nu-i da de cap. ce ma fac? poate ma ajutati si pe mine.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Junior Member
![]() Car: e36 318
|
va rog din suflet ajutati ma !!!!! ma mancat in c** sa fac drift cu a mea pisica 318IS 92,recunosc sunt inebunit dupa asa ceva,dar nu se face cu una stock,am o mare problema dupa faptul k am avut cupla la cardan belita mi sa topit si instalatia electrica de la motor, am refacuto, am schimbat relee si Ecu dar motorul functioneaza in doua pistoane am verificat aproape tot bibini, scanteie,bujii(e posibil ca ecu sa nu fie bun?)....chiar nu mai stiu ce sa i fac , nu ii pot da de cap,daca aveti o idee in afara de service,ajutati ma va rog mult,multumesc anticipat P.S. SUNT DISPERAT!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
dat afara pentru limbaj vulgar.
![]() ![]() ![]() Car: E36 316i coupe
|
Quote:
regulatorul stiam ca e in spatele motorului, dupa galeria de admisie...ai aici un diy http://forums.bimmerforums.com/forum...d.php?t=454501 |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Junior Member
![]() Car: 318
|
Ce-mi place ca toti care au avut probleme si intrebau de mama focului in stanga si-n dreapta, au mai postat si cum au rezolvat problemele
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|