|
|
#1 |
|
Member
![]() Car: A4 S-line Quattro 2.5 TDI
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
![]() Car: nimic
|
Audi A4 fabricat in 2004 , inmatriculat 2005,diesel , 2500 cmc, V6 , 132 kw , 180 PS , greutate 1700 kg , S-line ( linie sport : sasiu ,suspensii ,scaune tapiterie + piele, volan sport piele, discuri de frana cu dimensiuni mari ) , QUATTRO , piele , sistem audi concert cu subwoofer din fabr. , pachet telefon , pachet crom , pachet lumini , 6 airbaguri , jante 17" , cauciucuri noi , 190.000 km , distributie schimbata , toate consumabilele schimbate recent ( ulei Castrol longlife , filtre Mann, placute frana , discuri ) , carte service completa , sunt al doilea proprietar , prima data inmatriculata in RO in iunie 2008 , are kit de vulcanizare , carlig , dublu climatronic, senzori parcare , pilot automat , computer bord ,incalzire in scaune ,scaune ergonomice electrice,volan reglabil ,geamuri electrice, consum : Combinat 7,3 l/100km , Urban 9,8l/100km , Extra-urban 5,9 km ,Emisii 205 g/km CO2 , Euro 4, etc..
SCHIMB CU SEAT !!! Avand in vedere k BMW pierde mai peste tot .. m-am gandit sa dau majina mea pe un SEAT care castiga in fata BMW`ului din anumite puncte de vedere :D PS : m-am gandit sati dau o mana de ajutor in ati schimba masina ? spor la schimburi cu SEAT ![]() ![]() numa bine |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Ce sa-i faci . Criza asta ................m-a tampit de tot !
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
salut.mai ai a4 ala ?ma intereseaza .iti dau eu un melc 300hp full full si iti mai dau si un tractor 4x4=16 daca te intereseaza.te salut
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
bv. si ce masina ti-ai luat ?sau ce vrei sa iei ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
|