Results 1 to 15 of 28

Thread: trepidatie ciudata la accelerare

Hybrid View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Romania
    Posts
    10

    Default trepidatie ciudata la accelerare

    am o mica problema cu masinauta si anume la accelerare (la viteze diferite, 100 + -) are o trepidatie ciudata (nu foarte tare) , e mai greu de descris dar seamana intr-un fel cu ceea ce simti cand treci peste marcajele alea rezonatoare ... daca a mai auzit sau a mai patin cineva o chestie asemanatoare spune-ti-mi si mie va rog ce e . ms si asfalt uscat !

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    BH
    Posts
    6,628

    Default

    Ai echilibrat rotile?Directia e reglata?
    Daca da,atunci fa o constatare la articulatiile directiei.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Romania
    Posts
    10

    Default

    ms de sugestie dar nu e de la roti , e altfel trepidatia

  4. #4
    Senior Member adrianpgt's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    744

    Default

    cardanul l-ai verificat
    verifica tot ce tine de transmisie: cardan, flansa cardanica, rulmentul de pe cardan, diferential
    este posibil sa ai ceva bucse duse si de aceea iti apare trepidatia
    si rulmentul de pe cardan daca este spart iti face la fel
    asteptam rezolvarea problemei
    bafta

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Romania
    Posts
    10

    Default

    ms de sugestie. am fost pe la un nene doctor si s-a uitat pe sub ea . a spus ca singura problema posibila pe care o vede el ar putea fi rulmetul de la cardan, in rest a spus ca totul e okay. voi face o comanda de rulment urmand sa-l schimb cat de curand si sper ca atunci nu va mai fi nici o problema .

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Romania
    Posts
    10

    Default to be continued

    revin cu noi informatii , din pacate nu pozitive : am schimbat rulmentul intermediar de la cardan dupa care facea la fel ... Dupa care am mers la alt service mi-au spus ca s-ar putea sa fie din cauza bucselor si a bratelor de pe spate pe care deasemenea le-am schimbat insa problema persista ; inca mai incerc tot felul de chestii posibile si sper sa reusesc sa rezolv problema ... cu ajutor de la Dumnezeu si un mecanic cu mai multe cunostiinte sper ca urmatorul post sa fie unul pozitiv . asfalt uscat

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •