am si eu probleme cu caseta de directie (curge lichidul de servo) si vreau sa va intreb daca stiti pe cineva care repara casete. daca ar curge si el cate putin, n-ar fi bai, dar papa 1 litru/2 sapt![]()
pana acum am auzit variantele 'da' (se cauta kitul de reparatie si se schimba alea), 'depinde' (cautat strungar care a mai facut, dar nu se stie sigur daca iese ok) si 'nu' (pentru ca nu exista kit de reparatie pentru casete de directie de ursulet)![]()
stie cineva mai multe?
BMW E30 324D 1986
poate un admin sa mute topicul la E30 simplu, fara M?![]()
eu putin cam indragostita zilele astea![]()
BMW E30 324D 1986
caseta de directie poate avea pierderi de ulei la imbinarea cu bieleta de directie sau cu tevile care vin de la rezervor..insa astfel de pierderi nu pot duce la 1-2l. pe sapt..o astfel de pierdere o ai daca ai caseta lovita (sparta), pompa de servo dusa (de obicei se uzeaza o garnitura a fuliei-care nu poate fi schimbata,se schimba pompa cu totu sau jumatatea cu fulia daca o gasesti) sau rezervorul de lichid spart(la nivelul tevilor dintre rez si caseta).Trebuie sa verifici exact dc ai aceasta pierdere..vis-a-vis de kit de reparatie...hmm nu stiu daca pt urs gasesti insa te complici sa faci o astfel de reparatie..nu e regula sa iasa din prima si iti trebuie un om f priceput care sa faca treaba asta (si nu prea gasesti)..sfatul meu e sa incepi sa dai search pe internet si sa cauti o caseta de vanzare pt urs..n-are voie sa fie scumpa!dar ai grija sa fie buna.Bafta!
se poate repara caseta servo. Exista si seturi de reparatie (simeringuri) si bucsi. O reparatie face 2,5 - 4,5 mil. max. Garantie 2 ani.
Bafta!Anunta-ne si pe noi ce ai rezolvat.
Try 0763 811 310
este data jos dupa masina caseta? contacteaza-ma...0765378223
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)