Nu sunt eu genul cu km.putini, ziceam motor in stare buna, care a fost ingrijit, si stii ce poate, oricum cand cumpar motor,test la tot ce se poate, si si dyno, dar nu sunt hotarat in privinta motorului, va fi o hotarare pe viitor la anu, cand voi m-ai acumula cv bani, ca am ramas fara)). Da stiu acel video, l-am vazut :D, nu sunt genul care merge tare, cu masina, ci genul care savureaza un drum bun, si m-ai ales feelingu care il ai in momentun cand ai o "acceleratie" buna, ceace nu prea am la motorul meu de 1.8 :D, dar este ok pentru moment, fiidnca merge foarte foarte bine..
mic update, masina e pe drumuri :D, am reusit sa asamblez majoritatea plasticelor in interior, i-mi lipseste doar parasolarul pasagerului si cam atat, dupa aceea urmeaza o clatire buna, o sa incerc sa fac si pozele promise. !,
un mic update,
am adaugat un amplificator crunch pe 4 canale la boxele stock, vor veni si boxe maniac sound sistem, in locasul original,
am schimbat telescoapele cu bilsteain cele fata, erau deja sub 60%, asa ca am hotarat sa cumpar un set de bilsteain , si le-am montat pe arcurile normale, nu cele sport, sa vedem cum se comporta zilele astea, o sa fac si poze, ca tot promit, dar din pacate nimica,))),
am schimbat si uleiul din cutia de viteze, spre surprinderea mea aveam doar 600ml maxim, din 1,1l, a intrat cred ca 1.3l, acuma este mult mai ok, desi si inainte era ok intra in viteze bine, dar cand era frig afara, uleiul era gros, si da nu a fost schimbat niciodata el datand din 1994,,
totodata am mai adaugat unele plastice pe ici pe colo-, si dupa asamblare am cam ramas cu foarte multe piese de rezerva, am sa fac un thread separat si le cam vand , cele de care nu am nevoie . :D
Salut!
Nu am urmarit topicul de la inceput (rusine mie) dar cu prima ocazie il voi citi. Masina in stadiul actual arata foarte bine, imi place !
Daca pot sa-ti dau un sfat, o parere si nu te superi pe mine: sa faci ca tot ce tine de semnalizare/ iluminare sa mearga pe acelasi stil (adica ori semnale albe, lucasuri albe, stopuri M, ori clasic, portocaliu, sa fie toate).
Sper sa o iei ca pe o parere personala si nu ca un punct negativ al masinii tale, e doar o chestie de opinie.
Spor la tot ce faci, sa ai mare grija de masina, ca merita!
O zi faina!
M-ai trebuie facuta tapiteria pe usi, cred ca voi merge pe piele acolo, si de dat jos acel dvd player , si montat volanul in 3 spite :D
IMG_20130417_173229.jpgIMG_20130417_173359.jpg
IMG_20130417_173407.jpgIMG_20130417_173418.jpg
later edit : si de montat plasticul de sub volan :D
Cum a venit caldura, senzorul de turatia al climei, fsr,ul celebra "piesa cu tepi" da semne de moarte)), aman montarea plasticului sub volan, pana nu schimb senzorul in sine,..
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)