Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 79

Thread: Bmw E46 320d nu trage

  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    caransebes
    Posts
    11

    Default

    oktopus: mersi de coment!!
    dar n-am inteles exact, trebuie sa urce brusc acul la consum sau nu?? cand e defect debitmetrul??

    la mine nu urca brusc acul, am pus si alt debitmetru si tot nu urca brusc acul!!

  2. #32
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    caransebes
    Posts
    5

    Default Rugaminte

    Quote Originally Posted by 84tip View Post
    Am un bmw 320d din 1999 am schibat debitmetrul,toate furtunele EGR-ul ,am schimbat electrovalva de la turbo,am dat jos catalizatorul ,turbo fluera si tot nu trage pe tester nu da nici o eroare .Help nu stiu ce sa mai fac
    Ceau zim si mie te rog frumos cum ai rezolvat problema daca ai reusit pentru ca aceiasi problema o am si eu si am facut acelasi lucru ca si tine si nimic nou aceleasi simtompe.

    as fi recunascator daca mi-ai raspunde printrun mail pe aderesa mirelvlaicu@gmail.com

  3. #33
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    caransebes
    Posts
    5

    Default

    kiar nimeni nu mai discuta pe subiectul asta???

  4. #34
    Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    89

    Default

    Chiar ar fi bine de stiut daca sa gasit o cale de remediere

    Eu am avut turbina facuta lego curatata si montata inapoi ; garniturile turbo schimbate; rectificare plana la chiuloasa .. furtunase vacum schimbate .. injectoare curatate si schimbate garniturile de cupru .. daca scot mufa de la debitmetru mai ca nu vrea sa se miste de loc masina deci nu e de acolo .. presiune turbina verificat in mers si e ok .. egr curatat .. admisie data jos si curatata .. daca mai imi amintesc ceva ce am mai facut la masina mai scriu :P

    dar din pacate toate acestea nu au solutionat problema

    si la mine sa zicem in 4 sau 3 in mers daca ii dau blana .. urca acul de la consum pana la capat .. dupa cateva momente da sa scada (pedala tot in fund e) se simte mica pierdere de putere .. dupa care urca inapoi in capat si acolo ramane .. vara cand merg cu geamul deschis si sunt singur pe sosea se aude cum si suieratul de turbina ca incetineste putin dupa care intra inapoi in forta cand urca iar acul.

  5. #35
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bucuresti
    Posts
    49

    Default salut

    Quote Originally Posted by HackY25 View Post
    Chiar ar fi bine de stiut daca sa gasit o cale de remediere

    Eu am avut turbina facuta lego curatata si montata inapoi ; garniturile turbo schimbate; rectificare plana la chiuloasa .. furtunase vacum schimbate .. injectoare curatate si schimbate garniturile de cupru .. daca scot mufa de la debitmetru mai ca nu vrea sa se miste de loc masina deci nu e de acolo .. presiune turbina verificat in mers si e ok .. egr curatat .. admisie data jos si curatata .. daca mai imi amintesc ceva ce am mai facut la masina mai scriu :P

    dar din pacate toate acestea nu au solutionat problema

    si la mine sa zicem in 4 sau 3 in mers daca ii dau blana .. urca acul de la consum pana la capat .. dupa cateva momente da sa scada (pedala tot in fund e) se simte mica pierdere de putere .. dupa care urca inapoi in capat si acolo ramane .. vara cand merg cu geamul deschis si sunt singur pe sosea se aude cum si suieratul de turbina ca incetineste putin dupa care intra inapoi in forta cand urca iar acul.
    fa o diagnoza care sa observe date in timp real comparativ cu date ideale.pe rand: injectia(presiune in rampa,daca injectoarele sunt echilibrate), admisia de aer(presiune obtinuta, debitmetru). stiu ca suna sfatos, dar de aici se incepe.iti spun din experienta.

  6. #36
    Senior Member rac.val27's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Galati!
    Posts
    484

    Default

    curata senzorul de pe admisie,o sa fii uimit de ceea ce gasesti acolo..!terminati-o cu compresia ca nu-i de-acolo,daca era compresia asa slaba ramanea fara ulei in scurt timp..!
    Pastreaza distanta...!!

  7. #37
    Senior Member adrianpgt's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    744

    Default

    ai facut de toate... dar ai verificat si pompa de combustibil?
    nu cumva ramane fara motorina?

  8. #38
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    caransebes
    Posts
    5

    Default

    ultimu lucru pe care lam facut a fost sa merg la bavarian cu ea.unde pentru inceput mi sa propus o rescriere de soft pe care am acceptat-o cu gandul ca pote se rezolva.dupa aproximativ o ora au venit la mine si mi-au zis ca nu pot rescrie softu si ca e dus DDE. si sa comand altul. Am refuzat cautand incontinuare pe cineva care poate sa imi rescrie softul si dupa o sa mai caut daca nu se rezolva problema

  9. #39
    Bimmer ! dezsoszabi's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Romania, Cluj-Napoca
    Posts
    2,519

    Default

    Quote Originally Posted by axxy View Post
    ultimu lucru pe care lam facut a fost sa merg la bavarian cu ea.unde pentru inceput mi sa propus o rescriere de soft pe care am acceptat-o cu gandul ca pote se rezolva.dupa aproximativ o ora au venit la mine si mi-au zis ca nu pot rescrie softu si ca e dus DDE. si sa comand altul. Am refuzat cautand incontinuare pe cineva care poate sa imi rescrie softul si dupa o sa mai caut daca nu se rezolva problema
    Ce masina ai , ce an , ce motor ? cu mufa obd, sau cea rotunda sub capota ??

  10. #40
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    caransebes
    Posts
    5

    Default

    masina e un 320d an 2000 OBD II

  11. #41
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bucuresti
    Posts
    49

    Default salut

    Quote Originally Posted by axxy View Post
    masina e un 320d an 2000 OBD II
    cu alte cuvinte nu ai common rail...pai zi asa fratioare...pompa ai pus-o pe banc?ai de tras cu ea...mai scrie te rog inca o data ce simptome are masina.
    esti sigur ca nu ai si mufa rotunda, sub capota?

  12. #42
    Bimmer ! dezsoszabi's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Romania, Cluj-Napoca
    Posts
    2,519

    Default

    Quote Originally Posted by zbarcica View Post
    cu alte cuvinte nu ai common rail...pai zi asa fratioare...pompa ai pus-o pe banc?ai de tras cu ea...mai scrie te rog inca o data ce simptome are masina.
    esti sigur ca nu ai si mufa rotunda, sub capota?
    Nu e cu mufa rotunda, calculator nou edc15, pompa e tot vp44, cred ca e de 136hp, nu trebuie pusa pompa pe banc, e deajuns sa ai un kts :P, si trebuie verificat avansul la pompa, si inceputul de injectie, si daca tot la pompa suntem senzorul de temperatura al pompei.... totodata daca vrei soft iti pot trimite prin mail ,si original si cum vrei tu, dar tu va trebui sa-ti dezactivezi "immo" , ews,ul fie,.......

  13. #43
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bucuresti
    Posts
    49

    Default sal

    Quote Originally Posted by dezsoszabi View Post
    Nu e cu mufa rotunda, calculator nou edc15, pompa e tot vp44, cred ca e de 136hp, nu trebuie pusa pompa pe banc, e deajuns sa ai un kts :P, si trebuie verificat avansul la pompa, si inceputul de injectie, si daca tot la pompa suntem senzorul de temperatura al pompei.... totodata daca vrei soft iti pot trimite prin mail ,si original si cum vrei tu, dar tu va trebui sa-ti dezactivezi "immo" , ews,ul fie,.......
    daca ai un kts... . si mai sti si sa il folosesti . banuiesc ca sti ca sunt si masini cu obd 2 si mufa rotunda.
    sa auzim numai de bine. Axxy, te rog sa ne spui si noua ce ai mai facut. merci!

  14. #44
    Bimmer ! dezsoszabi's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Romania, Cluj-Napoca
    Posts
    2,519

    Default

    Quote Originally Posted by zbarcica View Post
    daca ai un kts... . si mai sti si sa il folosesti . banuiesc ca sti ca sunt si masini cu obd 2 si mufa rotunda.
    sa auzim numai de bine. Axxy, te rog sa ne spui si noua ce ai mai facut. merci!
    Salut , cred ca stiu sa-l folosesc, avandul de foarte mult timp, pe cand testele la noi erau cv nasa. ))), glumesc, dar il am de foarte mult timp...si sincer nu am vazut masini cu mufa rotunda si si obd2, obd2, - inseamna soclul la mufa, modelul .... iar cea rotunda aici e vorba de mai multi pini, gen bmw, gen vw lt, mercedes, etc .....

  15. #45
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bucuresti
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by dezsoszabi View Post
    Salut , cred ca stiu sa-l folosesc, avandul de foarte mult timp, pe cand testele la noi erau cv nasa. ))), glumesc, dar il am de foarte mult timp...si sincer nu am vazut masini cu mufa rotunda si si obd2, obd2, - inseamna soclul la mufa, modelul .... iar cea rotunda aici e vorba de mai multi pini, gen bmw, gen vw lt, mercedes, etc .....
    bravos! este la categoria pro...
    da, exista e46 1999 si 2000 care au ambele mufe.cea de 20 sub capota si obd2 la locul ei.pe obd se vede numai motorul, iar pe mufa de 20 restul modulelor.iar la conectarea la obd este obligatorie mufarea capacului mufei rotunde.
    bafta!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •