Results 1 to 5 of 5

Thread: nu mai functioneaza inchiderea centralizata

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    radauti
    Posts
    22

    Default nu mai functioneaza inchiderea centralizata

    din cauza acumulatorului din cheie nu mai functioneaza inchiderea centralizata...se poate schimba acumulatorul si daca da , cum se deschide cheia ...trebuie sa fie o smecherie
    bmw 320d anul2000 e46

    va multumesc anticipat pentru raspunsuri

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    BH
    Posts
    6,628

    Default

    Esti sigur ca e din cauza acumulatorului?
    Acumulatorul se incarca prin inductanta,in timpul functionarii motorului.
    Nu ai si cea de-a doua cheie cu telecomanda,sa verifici?
    In cazuri de genu se incearca si o reinitializare a cheii.
    Exista si un DIY cu schimbarea acumulatorului,daca poate astepta jumatate de ora,il postez la intoarcere,impreuna cu reinitializarea cheii,caci tocmai plec de-acasa.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    radauti
    Posts
    22

    Default

    merci fain...problema o am de vreo 3 luni...recent am facut un drum in germania cu masina si a functionat inchiderea centralizata(fiind un drum lung s-a incarcat acumulatorul...dar nu mai tine curent)..am si a doua cheie dar la aia nu reactioneaza deloc inchiderea centralizata...astept solutia ta ...multumesc

  4. #4
    Moderator
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    BH
    Posts
    6,628

    Default

    Aici e reinitializarea cheii.Incearca sa faci asta la cea de-a doua cheie.
    Si DIY-ul pentru schimbarea bateriei.
    http://forum.e46fanatics.com/showthr...ht=key+battery

    Ca o adaugare,bateria este de tip VL2020,produsa de Panasonic.Cu un google search gasesti cateva magazine online de unde o poti cumpara.Nu dau link-urile,pentru a nu face reclama.Bafta
    Attached Images Attached Images

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    radauti
    Posts
    22

    Default

    dar daca telecomanda de la cheia principala nu mai functioneaza...nu mai blocheaza sau deblocheaza usa..tot e valabila procedura ???merci

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •