1. Conditiile pentru a face publicitate gratuita in acest forum sunt:

a) Sa NU aveti o activitate comerciala cu caracter de continuitate, cu scopul obtinerii de profit

b) Sa NU fiti service sau magazin de piese, sa NU dezmembrati automobile in mod permanent

c) Numele de utilizator trebuie sa fie uman, specific unui individ si nu o marca de afacere.

d) Anunturile sa nu aiba caracter constant, un anunt gratuit NU poate fi repetat prin ridicare "UP" mai devreme de 7 zile.


e) Doar ocazional va vindeti anumite produse personale, cum ar fi: masina BMW personala, piese BMW noi cumparate in interes personal si nefolosite, sau piese BMW folosite si demontate de pe masina personala.

f) Daca aveti mai multe piese noi de vanzare, nu puteti scrie un anunt nou mai devreme de 7 zile. Astfel, puteti sa creati 1 singur anunt (THREAD) sub forma unei lista de preturi precise cu toate produsele noi. Actualizati lista respectiva, pe masura ce anumite produse s-au vandut.

g) Daca v-ati dezmembrat masina personala, puteti sa creati 1 singur anunt (THREAD) sub forma unei liste de preturi precise cu toate piesele rezultate din dezmembrare. Actualizati lista respectiva printr-un post nou la acelasi anunt (THREAD), pe
masura ce anumite piese s-au vandut.

h) Sa respectati regulamentul de mai jos pana la ultimul punct.

Doar in cazurile de mai sus, anunturile lansate in "Sectiunea de PUBLICITATE" sunt gratuite.


2. Conditiile pentru a face publicitate comerciala in acest forum sunt:

Sa ne trimiteti o cerere prin care doriti sa primiti din partea noastra calitatea de "AGENT BMWforum.ro" (ca firma sau chiar si ca persoana fizica ce desfasoara activitati comerciale pentru profit), si sa platiti un abonament lunar de publicitate.

Abonamentul de publicitate pe 3 luni, costa 270 lei inclusiv TVA.
Abonamentul de publicitate pe 6 luni, costa 450 lei inclusiv TVA.
Abonamentul de publicitate pe 1 an + sectiune dedicata, costa 600 lei inclusiv TVA.

Se emite factura fiscala cu servicii de publicitate.
Pentru mai multe informatii si avantaje publicitare, va rugam contactati administratorul prin formularul de Contact sau la Tel: 0733.212.000
Faceti plata abonamentului ales in contul de mai jos. Dupa ce ati platit, trimiteti-ne un email.

Kattara Telecom SRL - RO16849739.
Blvd. Ghencea Nr.43B, Ghencea Business Center, etaj 2, Biroul 9, Bucuresti.
Cont: RO21WBAN25110000A2125821
Banca Comerciala: Intesa Sanpaolo Romania S.A.Discutii cu si despre "Agentii BMWforum.ro"

3. Calitatea de "Agent BMWforum.ro" o primesc firmele sau persoanele fizice ce desfasoara activitati comerciale in domeniile: service auto BMW, magazin de piese BMW, dezmembrari auto BMW, vanzari automobile BMW, si care doresc sa-si promoveze aici afacerea in schimbul unui abonament lunar de publicitate. Acestia beneficiaza de toate avantajele oferite de forum:

a) banner rotativ in top

b) anunturi comerciale in sectiunile de publicitate, inclusiv anunturi complexe de dezmembrari auto

c) link-uri in semnatura si profil, cu cedare Pagerank si indexare in cautarile google

d) mesaje de reclama in semnatura si posibilitatea de a purta discutii libere despre vanzari si preturi in topicurile unde este necesar.

Indexarea si cresterea Pagerank-ului sunt principalele beneficii oferite de forum pentru un site sponsor. In general doar indexarile statornice de peste 6 luni sunt apreciate de Google. Astfel, promovarea in forum nu poate avea un rezultat bun pe termen lung, fara o indexare statornica. Rostul unui forum nu este de trafic direct precum un banner comercial ci de indexare si crestere a relevantei site-ului comercial. Google va apreciaza si va afiseaza in cautari, atunci cand sunteti apreciat, discutat in mediul online pe astfel de platforme sociale, pe termen lung.

e) doar abonamentul de publicitate pe 1 an beneficiaza si de promovare prin newsletter spre toti membri forumului

In conditii echitabile, "Agentii BMWforum.ro" sunt avantajati si protejati in forumul nostru.

4. www.BMWforum.ro urmareste sa aiba ca profit cat mai multi membri, o comunitate plina de informatii utile si cat mai multe avantaje pentru membri. "Agentii BMWforum.ro" platesc abonamentul de publicitate pentru ca membri sa aiba acces gratuit, forumul fiind dedicat membrilor si proprietatea acestora.

5. Conflicte. Adesea firmele denumite si "Agenti BMWforum.ro" sau angajatii lor posteaza mesaje sau raspunsuri la mesajele existente in forum. Incurajam "Agentii BMWforum.ro" sa fie o parte a comunitatii noastre ca orice alt membru. Cu toate acestea din cand in cand membri au probleme cu "Agentii BMWforum.ro" constand in nemultumiri legate de performanta produselor, timpul de livrare, preturi, garantii, etc. Este important pentru toti membri si agenti sa inteleaga faptul ca discutiile in opozitie dincolo de partea logica si de principiile sanatoase de afaceri, nu ofera nici un beneficiu pentru ambele parti. Argumente la nervi, acuzatii ofensatoare si comentariile daunatoare nu vor fi permise. Nici una din parti nu obtine beneficii astfel! Daca discutati in marea majoritate a timpului probleme personale (care nu prezinta interes pentru ceilalti membri) cu un "Agent BMW", va rugam comunicati in mod privat prin telefon sau email. Cu tot respectul, le reamintim membrilor sa accepte faptul ca "Agentii BMW" pot fi inclinati sa isi laude propriile produse in discutii despre produse comparative. In schimb, le reamintim "Agentilor BMW" ca membri pot avea puncte de vedere si opinii diferite in legatura cu produsele lor. Atat "Agentii BMW" cat si membri au dreptul si libertatea de a-si exprima aceste puncte de vedere si opinii in cadrul forumului atata timp cat discutiile sunt constructive si benefice pentru ceilalti membri si atata timp cat sunt desfasurate intr-o mod inteligent si profesional.

6. Comercianti ce NU au primit calitatea de "Agenti BMWforum.ro", sunt bineveniti sa participe pe www.BMWforum.ro si sa foloseasca toate facilitatile oferite de acesta. Totusi trebuie sa cerem tuturor comerciantilor straini (inclusiv agenti, dealeri, angajati, etc.) sa nu isi faca reclama sau sa nu isi promoveze companiile, produsele sau serviciile lor in nici un fel. Folosirea de texte, logo-uri, imagini, link-uri sau alte metode de reclama, promovare sau obtinerea unor potentiale avantaje pentru afaceri NU vor fi permise. Acestea includ, dar nu se limiteaza la, toate mesajele, semnaturile, sau alte facilitati de comunicare disponibile pe BMWforum.ro.

7. INTERZICEM persoanelor ce NU ne-au solicitat calitatea de "Agenti BMWforum.ro", sa posteze orice informatie comerciala in acest forum, in special link-uri sau reclama in semnatura. Aceasta interzicere se refera si la persoanele ce lucreaza in afaceri de dezmembrari auto pentru profit. Anunturile acestor persoane ce desfasoara activitati comerciale cu caracter de continuitate, vor fi sterse fara preaviz iar conturile BANATE DEFINITIV, fiind in avantajul membrilor sa acceptam doar comercianti cu activitati transparente, ce sustin forumul si achita abonamentul de publicitate lunar.

8. Liderii si membrii altor forumuri sau website-uri de anunturi sunt deasemenea bineveniti sa participe pe www.BMWforum.ro si sa foloseasca toate facilitatile oferite membrilor, insa nu pot solicita calitatea de "Agent BMWforum.ro" in acest forum. Va rugam sa nu faceti publicitate si sa nu promovati forumul dumneavoastra in vreun fel.


Cand postati un produs spre vanzare...

9. Specificati obligatoriu pretul produsului. Orice bucatica de metal trebuie insotita de pret. Daca aveti mai multe componente, creati liste de preturi precise. NU sunt acceptate anunturi de genul "Accept cea mai buna oferta" sau "de vanzare diverse piese, sunati la telefon pentru preturi" sau "Dezmembrez 318 E36, sunati la telefon". Anunturile fara pret, incerte, generaliste sau confuze vor fi sterse fara preaviz, fiind in avantajul membrilor sa promovam doar anunturile concrete cu pret.

10. Sub nici o forma, nimeni nu are dreptul de a raspunde unui mesaj sugerand ca respectivul produs poate fi gasit mai ieftin in alta parte sau sugerand ca are un pret prea mare. Este responsabilitatea cumparatorului sa caute cel mai bun pret - nu a membrilor forumului. Membri BMWForum.ro incearca sa-si vanda produsele intr-un loc sigur si ferit, fara frica de a suferi din cauza altora ce incearca sa le anuleze vanzarile.

11. Vanzarile trebuie sa se refere strict la produse, piese auto si accesorii legate de BMW.

12. Vanzarea de piese ce nu le aveti disponibile "in mana" nu va functiona in acest forum. Obtineti produsele in mana, faceti fotografii si postati-le. Toate discutiile despre produse de vanzare pe care membrul nu le detine personal in momentul respectiv (putand dovedi acest lucru), vor fi inchise.

13. In acest forum sunt interzise vanzarea de produse furate, ilegale, contrafacute, pirat, sau REPLICA (de exemplu: CD navigatie copiat, sau Jante M5 Replica). Cine incearca, este imediat dat afara.

13a. Vanzarile sau cererile de cumparare de OGLINZI AUTO din partea persoanelor fizice sunt STRICT INTERZISE in acest forum! Daca doriti sa vindeti oglinzi in acest forum, trebuie sa aveti o firma si sa publicati in anunt numele, adresa firmei si codul fiscal. In plus, oglinzile trebuie sa fie noi. Cine va scrie un astfel de anunt, gandindu-se ca poate profita de neatentia moderatorilor, va fi imediat dat afara definitiv.

14. Toate vanzarile si cumpararile sunt pe riscul celor implicati in vanzare-cumparare. Va rugam asigurati-va inteligent ca faceti plati sigure spre persoane sigure. BMWForum.ro nu este responsabil pentru nicio vanzare neonorata. Deasemenea nu suntem responsabili pentru niciun produs promovat in acest forum si integritatea persoanei ce-l ofera.

15. Oricarui membru ce vinde/schimba produse in acest forum si accepta bani in avans de la alt membru fara ca ulterior sa trimita produsele respective, ii va fi suspendata calitatea de membru imediat.

16. BMWForum.ro NU PROMOVEAZA/NU FACE RECLAMA niciunui produs listat pentru vanzare in acesta zona.


Sugestii...

*Postati locatia in titlul mesajului pentru a ajuta in cautare.
*Fotografiile produselor sunt cautate si apreciate.
*Postati informatiile de contact... de preferat un numar de telefon sau o adresa de email care functioneaza.
*Urmariti mesajele pe care le-ati postat (subscrieti-va daca este necesar) si raspundeti membrilor ce au intrebari.
*Nu uitati sa va asigurati ca impachetati bine produsele pentru a nu fi distruse in timpul transportului.


Comunitatea noastra este sigura! La modul general nu avem probleme... dar noi am adaugat aceste reguli in acest forum pentru a explica etica necesara cand cumperi, vinzi sau schimbi produse.

(Va rugam retineti ca aceste reguli aditionale sunt suplimentare regulilor noastre generale.)