PDA

View Full Version : schimb ulei



cristiana
26-11-2007, 21:34
dupa ce fac schimbul de ulei cum se reseteaza calculatorul la un e36??:rolleye:

CT29RIP
27-11-2007, 06:22
uite aici un site care iti prezinta in detaliu ce e de facut http://www.unofficialbmw.com/e36/electrical/e36_reset_service_lights.html

:evil:

shparla
27-11-2007, 21:09
uite aici un site care iti prezinta in detaliu ce e de facut http://www.unofficialbmw.com/e36/electrical/e36_reset_service_lights.html

:evil:

AI OMORATO RIP :laugh: :laugh:

CT29RIP
27-11-2007, 23:28
pai ce sa'i fac mai mult de atat...ca acolo ai arata cu poze ai explica ce trebe sa faca mai bine decat sa ma chinui eu sa ai explic ce si cum

:evil:

cristiana
28-11-2007, 09:40
am inteles cum se face..ms mult:p .deja am facut

CT29RIP
28-11-2007, 20:44
ma bucur ca te de'ai descurcat :thumbup:

cristiana
28-11-2007, 21:04
da m-am descurcat...poti sa-mi spui si mie la cati km schimbi u uleiu??:rolleye: asa sa-mi fac o parere..si dc stii unde pot gasi si eu o cotiera:confused:

CT29RIP
29-11-2007, 08:53
da m-am descurcat...poti sa-mi spui si mie la cati km schimbi u uleiu??:rolleye: asa sa-mi fac o parere..si dc stii unde pot gasi si eu o cotiera:confused:

la 10000 km schimb uleiu...de cotiera vorbeste cu andrei WRC ca stie el de unde gasesti

cristiana
29-11-2007, 10:04
k.ms de ajutor:clap:

ffineas
21-01-2008, 10:19
am inteles cum se face..ms mult:p .deja am facut

cum ai reusit sa faci? ai cablu asa cum arata pe site? eu nu inteleg exact ce e acolo:D

CT29RIP
22-01-2008, 03:33
cum ai reusit sa faci? ai cablu asa cum arata pe site? eu nu inteleg exact ce e acolo:D

ce era prezentat acolo pe site era pt seria 3 e36 si nu iti trebuie vre'un cablu special...iti trebuie o simpla bucatica de cablu si atat...dar din cate vad eu tu ai seria 3 e46 si este cu totul alta metoda...am mai prezentato undeva aici pe forum daca ai nevoie cauta

bossu
03-02-2008, 19:03
RIP scuze eu am un E46 320d touring fara comp bord dar cand pun contactul imi apare ''INSPECTION''...........km se poate reseta treaba asta? ce inseamna asta?ca se apropie schimbul de ulei.........etc? mersi

bossu
03-02-2008, 19:17
cum dau si eu de andreiWRC pt o cotiera pt un e46 din 2000

CT29RIP
03-02-2008, 20:37
cum dau si eu de andreiWRC pt o cotiera pt un e46 din 2000

pai andrei wrc nu are cotiera de e46...unde scrie asa ceva?? am zis ca pt un e36 o poate ajuta cu o cotiera...:evil:

CT29RIP
03-02-2008, 20:39
RIP scuze eu am un E46 320d touring fara comp bord dar cand pun contactul imi apare ''INSPECTION''...........km se poate reseta treaba asta? ce inseamna asta?ca se apropie schimbul de ulei.........etc? mersi

da se poate reseta si la tine....vezi ca am postat si cum se reseteaza la e46..da si tu un search si cauta schimb ulei ca sunt mai multe posturi in legatura cu asta..

bossu
04-02-2008, 18:57
mersi mult o sa incerc si sper sa reusesc sa resetez asta
o alta intrebare daca nu-l resetez ce se intampla cand ajunge la 0 km? sunt ceva probleme? tiuie sau..............
mersi anticipat

CT29RIP
04-02-2008, 19:03
nu se intampla nimik...ala e un contuar care te ajuta sa ti minte cand trebuie sa faci revizia

22 yos
04-03-2008, 18:28
am un 316 e 46 am facut recent schimbul de ulei si nu reusesc sa il resetez .imi apare -400 km,mam jucat cateva ore cu butonasele alea si tot nu am reusit.ce pot sa fac

CT29RIP
04-03-2008, 18:30
am un 316 e 46 am facut recent schimbul de ulei si nu reusesc sa il resetez .imi apare -400 km,mam jucat cateva ore cu butonasele alea si tot nu am reusit.ce pot sa fac

vezi ca este pe undeva pe aici explicatia cum sa resetezi...da si tu un search la "schimb ulei" sau "reseatare ulei" ceva de genu

22 yos
05-03-2008, 15:35
degeaba.m-am chinuit si azi vreo jumate de ora dar degeaba.imi tot apare acel test si multe cifre,dar nimik.nu ma reusit.cred ca o sa apelez la un tester:wallbash:

22 yos
05-03-2008, 19:22
chestia e ca ceea ce scie pe forum e pt masinile fabricate dupa 2001,a mea fiid din 2000 nu merge.asta e am incercat

CT29RIP
06-03-2008, 04:21
trebuie sa mearga....poate nu faci ceva bine??

vip72
06-03-2008, 15:43
spune-mi si mie te rog chestia aia care am citit-o cu resetatul e valabila si la 318d din 2004?....si la mine se apropie termenul(500km) si tre sa-l resetez

CT29RIP
06-03-2008, 16:18
da este valabila si pt masina ta. succes

vip72
06-03-2008, 16:20
da este valabila si pt masina ta. succes

multumesc de raspuns....:thumbup:

22 yos
06-03-2008, 20:12
nu stiu dar cred ca am incercat de 50 de ori.:wallbash: si am facut exact cum scrie aici pe forum si nimik,inafara de test si cifre fara intales nu apare nici un reset,am tinut apasat pana m-a durut mana si nimik.mersi de sfat oricum

CT29RIP
06-03-2008, 22:50
nu stiu dar cred ca am incercat de 50 de ori.:wallbash: si am facut exact cum scrie aici pe forum si nimik,inafara de test si cifre fara intales nu apare nici un reset,am tinut apasat pana m-a durut mana si nimik.mersi de sfat oricum

hmm ciudat.... la toate e46 la care am facut a mers..acum nu stiu ce sa zic...

22 yos
08-03-2008, 08:03
daca ai timp explica-mi din nou cum ai facut.cate sec ai tinut apasat,dar mie nu imi apare nici un reset,orice am facut.:rolleye:

CT29RIP
08-03-2008, 10:00
daca ai timp explica-mi din nou cum ai facut.cate sec ai tinut apasat,dar mie nu imi apare nici un reset,orice am facut.:rolleye:

"-tii apasat pe butonul din bord din stanga
-pui cheia in pozitia I tinand in continuare apasat pe butonul ala pana apare OIL SERVICE RESET sau INSPECTION RESET
-cum a aparut asta dai drumul la buton si apesi imediat din nou inca 5 secunde si atunci incepe sa clipeasca mesajul "RESET" sau "RE"
-ii dai drumul la buton dupa care apesi inca o data pe el scurt, fara a tine apasat pe el
-apare noul interval
-mai apesi inca o data tot scurt butonul asta si apare mesajul "END SIA"
-scoti cheia din contact sa memoreze datele"

22 yos
08-03-2008, 11:56
nu stiu.am mai incercat dar nu reusesc,faza e ac daca tin butonul din stanga apasat nu imi mai apare 'oil service' dupa ce rasucesc cheia,imi apare test si multe cifre,:wallbash:

florin33
08-03-2008, 17:31
Cred ca tu rasucesti cheia prea mult pana apare contactul pus.
Dupa ce tii apasat butonul invarti cheia doar pana pe prima pozitie fara a pune contactul.
Bafta.

22 yos
09-03-2008, 20:49
nuu.am rasucit daor cat trebuie.nu merge la masina mea.asta e.am incercat:wallbash:

cristiana
13-03-2008, 21:43
la un motor de 1,6 cam cat ar trebui sa consume???:kool:

CT29RIP
13-03-2008, 22:47
la un motor de 1,6 cam cat ar trebui sa consume???:kool:

ce sa consume??? ca aici era vorba de schimb ulei si resetare km de revizie!! si daca e vorba de consumu de carburant consum mediu undeva la 10-11 % la mers normal...

vip72
14-03-2008, 08:55
am facut eu exact cum scria pe forum si a mers din prima....nu stiu de ce la altii nu merge ca e foarte simplu de facut...si explicatia e data ca la ....:rockon:

22 yos
14-03-2008, 18:36
sigur nu o sa imi schimb masina ca nu am reusit sa reseetez prostia aia cu toate ca m-a enervat la culme