PDA

View Full Version : Probleme Climatronic E 39



cojan_ciprianion
19-12-2011, 09:09
Prob se manifesta in felul urmator
Nivelul antigelului ok, acul indicator de temperat in bord sta drept, rotitza de pe consola sta la mijloc intre rece si cald gradatia alba...clima ON / OFF ( face la fel ) setez pe auto la 22* C baga la inceput ok cateva min.. pe urma incepe distractia....
Pe partea dreapta ventilatie la sofer si consola dreapta baga fierbinte rau... pe partea stanga baga caliu adik 22*C ...fac urmatoareale modificari.. reduc viteza aerului pana la prima treapta. ( modul auto se dezactiveaza) la fel...in dreapta baga aer cu putere si fierbinte in stanga baga aer fara putere si tot la 22*C.....Schimb temperatura pt dreapta la 16*C si stanga la 25*C ..parca parca isi revine dar tot la fel face.. dreapta fierbinte stanga e bine 25*C ..
Furtunele care intra in calorifer sunt fierbinti....
Am tot auzit de piesa cu tzepi si niste electrovalve..
Ce sa fie.. ???

cojan_ciprianion
19-12-2011, 09:12
Corectie partea soferului e stanga si partea pasagerului e dreapta.. :)) m-am ametit in explicatii. :P

Pe partea stanga ventilatie la sofer si consola stanga baga fierbinte rau... pe partea stanga baga caliu adik 22*C ...fac urmatoareale

ratcatalin16
19-12-2011, 09:18
http://www.bmwforum.ro/search.php?searchid=36595

cojan_ciprianion
19-12-2011, 11:13
http://www.bmwforum.ro/search.php?searchid=36595

vBulletin Message
Sorry - no matches. Please try some different terms.
Asa imi apare ?!

ratcatalin16
19-12-2011, 15:24
asa e scuze,intri la advanced search,tastezi piesa cu tepi si bifezi optiunea posts dupa care dai search,sunt o multime de thread-uri in legatura cu problema ta.

adi_13kox
02-04-2012, 18:56
si la mine asa se manifesta si a fost de la piesa cu tepi. la mine era mufa oxidada dar am observat abia dupa ce am luat piesa noua asa ca am ramas cu una de rezerva.

dczkrk
15-04-2012, 10:36
salut .am aer conditionat manual pe bmw e 36 pot sami pun unu digital?

cojan_ciprianion
15-04-2012, 10:51
si la mine asa se manifesta si a fost de la piesa cu tepi. la mine era mufa oxidada dar am observat abia dupa ce am luat piesa noua asa ca am ramas cu una de rezerva.

Adika mi-o dai mie pe aia noua .. :) sau pe cea veche..?

ratcatalin16
15-04-2012, 11:09
nici nu te gandi,asta implica multi bani,rabdare si pricapere :laugh:!sa nu crezi ca e suficient sa schimbi panoul frontal!