PDA

View Full Version : Computer Bord



OVIDIUX1
11-06-2007, 09:57
Salut

Imi Spuneti Si Mie Cineva Cum Resetez Computerul De Bord La Un 320d 2002?

Imi Arata Consum Urban 6.4 Si Nu Cred Ca E Corect Asa Ca Vreau Sa Ii Dau Un Reset


Mersi

cristi78cris
11-06-2007, 17:33
trebuie sa tii apasat 5 secunde pe butonul din capat in momentul cand ai consumul pe comp. la fel se reseteaza si viteza medie.

OVIDIUX1
11-06-2007, 20:11
merge mersi

cristi78cris
11-06-2007, 21:38
:thumbup: Ma bucur