PDA

View Full Version : Baterie cheie!



sacalus
09-12-2010, 20:47
Salutre,

Tocmai am aflat de la vechiul propietar ca bateria de la cheie a fost schimbata cu una normala...acum incepe sa ma lase si din cand in cand imi face probleme pe inchidere!

Daca schimb bateria cu alta normala ce nodel sa cumpar?
Trebuie resetata cheia sua facut altceva in momentul in care schimb bateria ?

Pot gasi undeva sa cumpar acumulataor ca sa nu mai am probleme cu cheia pe viitor ?

Multumesc!

ddd320
09-12-2010, 20:57
Salutre,

Tocmai am aflat de la vechiul propietar ca bateria de la cheie a fost schimbata cu una normala...acum incepe sa ma lase si din cand in cand imi face probleme pe inchidere!

Daca schimb bateria cu alta normala ce nodel sa cumpar?
Trebuie resetata cheia sua facut altceva in momentul in care schimb bateria ?

Pot gasi undeva sa cumpar acumulataor ca sa nu mai am probleme cu cheia pe viitor ?

Multumesc!

pune-i si tu una buna, Varta de ex si 2 ani nu ar trebui sa ai probleme. Curata si acolo inainte s-o pui cu putin spirt . Eu am schimbat-o cand am luat masina (acum 3 ani)ca nu puteam s-o mai incui de la distanta mare

sacalus
09-12-2010, 21:16
pune-i si tu una buna, Varta de ex si 2 ani nu ar trebui sa ai probleme. Curata si acolo inainte s-o pui cu putin spirt . Eu am schimbat-o cand am luat masina (acum 3 ani)ca nu puteam s-o mai incui de la distanta mare

Si doar ai schimbat bateria pur si simplu sau a mai trebuit resetata sau ceva de genul...nu se intampla nimic cu softul cand scot bateria...nu se da nimic peste cap ???

Mi-e frica sa nu scot bateria si dupa sa nu-mi mai recunoasca semnalul!

ddd320
09-12-2010, 21:30
Si doar ai schimbat bateria pur si simplu sau a mai trebuit resetata sau ceva de genul...nu se intampla nimic cu softul cand scot bateria...nu se da nimic peste cap ???

Mi-e frica sa nu scot bateria si dupa sa nu-mi mai recunoasca semnalul!

mie nu mi s-a intamplat nimic, daca nu-ti mai raspunde la comenzi, o poti reprograma.in functie de cheie , faci o combinatie de butoane si se reprogrameaza singura

sacalus
11-12-2010, 11:53
Salutre,

Tocmai am aflat de la vechiul propietar ca bateria de la cheie a fost schimbata cu una normala...acum incepe sa ma lase si din cand in cand imi face probleme pe inchidere!

Daca schimb bateria cu alta normala ce nodel sa cumpar?
Trebuie resetata cheia sua facut altceva in momentul in care schimb bateria ?

Pot gasi undeva sa cumpar acumulataor ca sa nu mai am probleme cu cheia pe viitor ?

Multumesc!


Nu are nimeni nici o idee in legatura cu ce se poate intampla ceva daca scot bateria din cheie ???...revin cu mentiunea ca este vorba de un E46, 316i, 1,9cc model 2001!

Multumesc!

sacalus
11-12-2010, 15:32
Nu are nimeni nici o idee in legatura cu ce se poate intampla ceva daca scot bateria din cheie ???...revin cu mentiunea ca este vorba de un E46, 316i, 1,9cc model 2001!

Multumesc!


Ok..am schimbat bateria, am resetat cheia..a functionat...dar acum nu mai merge pe deschidere sub nici o forma...doar inchide si deschide porbagajul !!!:sad::crybaby: ...ce naiba sa aibe ???:confused:

Semnal da butonul de deschidere pt ca pot sa o resetez..dar nu mai da semnal de deschidere usi!!!

Aveti idee ce ar putea fi ??? :help:

Multumesc!

cefi
11-12-2010, 16:09
Ce baterie ai schimbat tu la cheie,totusi?
Nu ai cheie tip romb? Aia e capsulata,cam greu schimbi bateria la ea.

Incearca inca o data reinitializarea,cu rabdare,sa o faci corect!

http://img710.imageshack.us/img710/2742/setaretelecomanda.jpg (http://img710.imageshack.us/i/setaretelecomanda.jpg/)

sacalus
11-12-2010, 16:45
Deci, cheia a fost desfacuta de vechiul proprietar si i-a fost pusa o baterie Varta in loc de acumulatorul original....astazi am procedat si eu la fel inlocuind vechea baterie cu una noua!

Pasii de mai sus i-am urmat intocmai in vreo 3 randuri...acelasi final tot timpul...semnal de reinitializare prin inchidere deschidere...deci pasii au fost urmati intocmai!

Dar totusi nu mai vrea sa-mi deschida masina...de ce oare ???

Multumesc!

sacalus
14-12-2010, 23:11
Stie cineva de unde pot sa cumpar o cheie bruta cu cip la un pret rezonabil.... ?????

Multumesc!

cefi
18-12-2010, 17:09
Vezi la numerele acestea de telefon:
:: 0743.657.017 - Lucian
:: 0742.913.792 - Lurentiu

Din cate tin minte,ar trebui sa gasesti la ei.Bafta

sacalus
18-12-2010, 18:13
Vezi la numerele acestea de telefon:
:: 0743.657.017 - Lucian
:: 0742.913.792 - Lurentiu

Din cate tin minte,ar trebui sa gasesti la ei.Bafta

Am sa incerc...Multumesc!:thumbup:

florin2007_vl
21-12-2010, 16:31
Daca vrei sa cumperi cheie k-lumea,cumpara originala,costa in jur de 700 lei,dar nu mai ai probleme 10 ani cu ea.
Daca nu,cumpara acumulator original pentru cheia ta
Cred ca modelul tau de cheie este cel din stanga jos in colt

chirita_marian
21-12-2010, 17:39
Ce baterie ai schimbat tu la cheie,totusi?
Nu ai cheie tip romb? Aia e capsulata,cam greu schimbi bateria la ea.

Incearca inca o data reinitializarea,cu rabdare,sa o faci corect!

http://img710.imageshack.us/img710/2742/setaretelecomanda.jpg (http://img710.imageshack.us/i/setaretelecomanda.jpg/)

daca tot ai adus aminte de initiere si eu am schimbat bateria la cheie (nu e cheie daia romb e patrat) si nu mai merge inchiderea al ea din cheie decat so deschit si porbagaju...ai idee treb resetata cheia??? Am ca model cea din stanga aia patrata asa http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://images8.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/11/25/1/5/248482518-60433-700_700.jpg&imgrefurl=http://www.okazii.ro/catalog/51040537/carcase-chei-bmw-key-e46.html&usg=__mniGhwpJDKaWh4yIWlyh5t1flOM=&h=459&w=700&sz=76&hl=ro&start=86&zoom=1&tbnid=b8435CJUkVbqKM:&tbnh=155&tbnw=205&prev=/images%3Fq%3Dmodel%2Bcheie%2Bbmw%2Be46%26um%3D1%26 hl%3Dro%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D834%26tbs%3D isch:10%2C2850&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=547&ei=KdgQTdrKCcnK4AabsbGGAg&oei=GtgQTfKHOYit8gPOgqWABw&esq=5&page=5&ndsp=20&ved=1t:429,r:6,s:86&tx=111&ty=80&biw=1280&bih=834

cefi
21-12-2010, 18:47
Doar daca nu iti merge cheia dupa schimbarea bateriei.
Daca iti merge,nu are rost sa faci reinitializare.

chirita_marian
21-12-2010, 18:59
Doar daca nu iti merge cheia dupa schimbarea bateriei.
Daca iti merge,nu are rost sa faci reinitializare.

Dupa schimbare nu mai merge....o inchid din butuc sau intru prin spate si apas pe ala de inchid usile :laugh: ce zici trebuie resetata cheia dar eu nu am daia in romb

cefi
21-12-2010, 19:08
incearca asa:

chirita_marian
21-12-2010, 19:17
incearca asa:

ms cefi:kicking:

cefi
22-12-2010, 17:28
Mai vezi si aici:
http://bmwforum.ro/showthread.php?t=13238&page=2

sacalus
10-01-2011, 11:22
Vezi la numerele acestea de telefon:
:: 0743.657.017 - Lucian
:: 0742.913.792 - Lurentiu

Din cate tin minte,ar trebui sa gasesti la ei.Bafta

Oare pot sa rezolv mai simplu decat sa-mi comand o cheie originala de la fabrica ???
Ma gandeam sa-mi cumpar un set de 2 chei + modul de inchidere centralizata nou...sa inlocuiesc modulul vechi cu cel nou si rezolv cu inchiderea! Dar dilema mea e urmatoarea, cum fac cu autoblocantul la motor ???

Pot oare sa iau de pe circuitul vechi acel cip care de fapt e o bobina mica si sa-l adaug la circuitul de la cheia noua ???

Functioneaza oare sau dau banii degeaba ???

Am atasat si o poza ca sa vedeti la ce ma refer !!!

Multumesc!

sacalus
11-01-2011, 12:40
Oare pot sa rezolv mai simplu decat sa-mi comand o cheie originala de la fabrica ???
Ma gandeam sa-mi cumpar un set de 2 chei + modul de inchidere centralizata nou...sa inlocuiesc modulul vechi cu cel nou si rezolv cu inchiderea! Dar dilema mea e urmatoarea, cum fac cu autoblocantul la motor ???

Pot oare sa iau de pe circuitul vechi acel cip care de fapt e o bobina mica si sa-l adaug la circuitul de la cheia noua ???

Functioneaza oare sau dau banii degeaba ???

Am atasat si o poza ca sa vedeti la ce ma refer !!!

Multumesc!

Prea complicata ideea mea, nu s-a mai lovit nimeni de asa ceva ???:p:d

sacalus
13-01-2011, 07:12
Nu pot sa cred...nu vrea nimeni sa dezbatem subiectul ???..totusi e unul important la cat costa o cheie noua la reprezentanta !!!:p

BMW-White
15-01-2011, 18:22
Mda....o problema asemanatoare am si eu numai ca la mine sunt momente cand merge si momente cand nu merge. Ambele chei acceiasi poveste. le-am resetat de 15 mii de ori dupa resetare merge de cateva ori si gata ,dupa aia la cateva saptamani mai vad inchidere si deschidere din cheiesi si tot asa. E o problema cam frustranta avand in vedere ca folosesc masina zi de zi ....

sacalus
16-01-2011, 18:25
k...am achizitionat o cheie nou cu cip...poze atasate...nu de la reprezenta ci de la o firma care aduce chei pt diferite marci...m-a costat 240 ron, si sper sa n fie bani aruncati pe fereastra !!!:p:d

Intrebare...cum activez noua cheie ca sa opot folosi ???...ce trebuei sa fac ca sa imi recunoasca mototrul noul cip pt pornire ???...trebuie sa mi se faca vreo programare ???...stiti unde asi putea merge si cam cat m-ar costa ???

Multumesc !!!:thumbup:

BMW-White
16-01-2011, 18:41
Si totusi cum ai reusit sa desfaci cheia??? Ai incercat sa o desfaci si pe aia veche ??

sacalus
16-01-2011, 18:45
Si totusi cum ai reusit sa desfaci cheia??? Ai incercat sa o desfaci si pe aia veche ??

Cheia noua nu vine ca una originala, capsulata...practic e o replica, de aia e si asa ieftina...o cheie la reprezentanta te duce pe la 700-800 ron!

Cheia originala, o am si pe aiai desfacuta...se poate taia usor si cu rabdare...posibil ca la tine sa fie de vina acumulatorii, sa fie pe duca! Asa facea si la mine cand se termina bateria, ba merge, ba nu mergea !

sacalus
18-01-2011, 14:55
k...am achizitionat o cheie nou cu cip...poze atasate...nu de la reprezenta ci de la o firma care aduce chei pt diferite marci...m-a costat 240 ron, si sper sa n fie bani aruncati pe fereastra !!!:p:d

Intrebare...cum activez noua cheie ca sa opot folosi ???...ce trebuei sa fac ca sa imi recunoasca mototrul noul cip pt pornire ???...trebuie sa mi se faca vreo programare ???...stiti unde asi putea merge si cam cat m-ar costa ???

Multumesc !!!:thumbup:

Nici o idee ???:sad:

sacalus
20-01-2011, 15:50
Ajutati-ma si pe mine va rog:sad:...unde merg sa programez o cheie noua...ce trebuie sa fac sa o activez ???

Mentionez, cheia nu e cumparata din reprezentanta!

Multumesc!

mario318ci
22-11-2012, 11:19
Chiar sunt curios daca ai rezolvat cumva.
Tu nu ai pe placa aceea cumparata cip, eu asa vad sper.
Am atasat si o poza cu cipul incercuit pe circuitul original.
Bobina aceea e pt. reincarcarea acumulatorului.

adi_13kox
24-11-2012, 16:46
am un e46 2.0d touring, nu imi deschide usile din cheie, cind dau sa deschida se aprinde plafoniera iar cind dau sa inchida se stinge si clipesc semnalizarile, portbagajul se deschide normal. daca incerc sa deschid cu cheia de la yala se deschide doar usa soferului celelalte ramin inchise, nu le mai pot descide. daca stiti careva are vreun modul de incidere pt usi. am verificat si sigurantele toate ok.

mario318ci
25-11-2012, 20:11
am un e46 2.0d touring, nu imi deschide usile din cheie, cind dau sa deschida se aprinde plafoniera iar cind dau sa inchida se stinge si clipesc semnalizarile, portbagajul se deschide normal. daca incerc sa deschid cu cheia de la yala se deschide doar usa soferului celelalte ramin inchise, nu le mai pot descide. daca stiti careva are vreun modul de incidere pt usi. am verificat si sigurantele toate ok.

inchiderea centralizata din masina merge?

adi_13kox
25-11-2012, 20:23
inchiderea centralizata din masina merge?

nu merge. se deschide usa soferuluicu cheia. dar ciudat ca azidimineata a inceput iar sa functioneze iar la amiaza nu mai functiona. ma dispera

adi_13kox
15-12-2012, 08:51
chiar nu a mai intilnit nimeni o problema asemanatoare cu a mea. ciudat eu sunt la al doilea bmw la care am probleme cu telecomanda sau inchiderea:furious:

scoro2000
04-05-2013, 08:43
chiar nu a mai intilnit nimeni o problema asemanatoare cu a mea. ciudat eu sunt la al doilea bmw la care am probleme cu telecomanda sau inchiderea:furious:

A observat ca de cca. o luna am si eu aceasta problema. Masina e din 1999, poate o fi acumulatorul pe duca. Astept sa vad rezolvarea aici sa fac si au lafel. :)

adrian78
04-05-2013, 10:40
oameni buni, problema asta cu inchidere/deschidere de pe cheie si eu am avut-o, am umblat pe la multi care cica stiu cum sa rezolve problema, ba m-au pus sa cumpar o alta cheie de la dezmebrari, ca o face pe aia sa functioneze, mi-au taiat cheia, au tot schimbat cipuri intre ele, ore intregi cu testerul pe ea....si tot nimic! asa ca am pus alarma pe masina si inchid si deschid fara probleme! si pe o cheie la Bavaria nu dau 800 lei!!

dezsoszabi
05-05-2013, 20:08
chiar nu a mai intilnit nimeni o problema asemanatoare cu a mea. ciudat eu sunt la al doilea bmw la care am probleme cu telecomanda sau inchiderea:furious:

Vai vai, verifica firele de la usa soferului , de la atata deschis inchis, cred ca sa rupt careva, daca ziceai ca dimineata la frig au mers, sau sa nu ai vreun integrat/etc , dezlipit in cheie !