PDA

View Full Version : pot sa pun orice magazie pe masina? (E46)



tonyto333
10-02-2007, 00:42
am un BMW 316i, 99. modelul de casetofon de pe ea este asta: http://forum.computergames.ro/87-auto-moto-velo/258629-vand-radio-casetofon-original-bmw-reverse-seria-3-a.html (nu stiu daca e aceeasi marca dar este foarte probabil)
am gasit niste magazii de cd-uri pe la 2mil ... ceva de gen... cu 6 cd-uri... una este Clarion CDC634 cealalta nu stiu inca... dar are si cabluri. :help:

tonyto333
10-02-2007, 20:03
functioneaza (cineva) - pe - forum-ul asta? :wallbash:

tonyto333
11-02-2007, 19:51
hai baietiii.... am auzit ca daca pui statie, prin ea, poti pune orice magazie. asa e?
casetofonul alsta ppn ca e Philips (de pe E46), deci mi-ar trebui o magazie tot Philips... :help: :confused:

Fratioriiiii! dati si voi un mesaj sa stiu ca nu sunt singur pe aici!!!

CRISTIAN
11-02-2007, 22:39
Problema "potrivirii" intre casetofonul tau si o alta magazie de CD-uri este o chestiune de cablu. Daca magazia si casetofonul sunt acelasi model atunci e suficeint cablul original. Daca nu, atunci singurul lucru care il poti face este sa ai un electrician prin zona care poate reuseste sa-ti faca legaturile directe intre casetofon si magazie chiar daca sunt marci diferite. Chestiunea asta nu e o problema BMW, trebuie doar sa merci la un electrician sa-ti lege magazia de casetofon daca se poate...

tonyto333
11-02-2007, 22:47
Problema "potrivirii" intre casetofonul tau si o alta magazie de CD-uri este o chestiune de cablu. Daca magazia si casetofonul sunt acelasi model atunci e suficeint cablul original. Daca nu, atunci singurul lucru care il poti face este sa ai un electrician prin zona care poate reuseste sa-ti faca legaturile directe intre casetofon si magazie chiar daca sunt marci diferite. Chestiunea asta nu e o problema BMW, trebuie doar sa merci la un electrician sa-ti lege magazia de casetofon daca se poate...

Mersi mult! ca am vrut sa cumpar o magazie Clarion si mi-a zis ala care o vindea ca nu se potriveste... ca "are intefata clarion si nu merge". Asa, sa iau orice magazie si sa imi faca legaturile electricianul ar fi perfect! :wow: :clap:

tonyto333
12-02-2007, 12:35
am intrebat un elecrician si mi-a zis ca nu poate sa imi puna orice magazie.
trebuie sa fie compatibila cu casetofonul... din cate stiu, casetofoanele astea sunt philips. stie cineva cum pot afla ce magazii sunt compatibile cu el?
uite e ca asta: http://forum.computergames.ro/87-auto-moto-velo/258629-vand-radio-casetofon-original-bmw-reverse-seria-3-a.html

3xpert
16-02-2007, 23:26
daca ai casetofon reverse nu are comanda pt magazie,doar business si professional are comanda pt magazie.daca vrei am eu si cd business NOUpt e46 original,cass business si magazie originala.la bmw nu poti sa pui orice magazie si nu poate orice electrician sa iti lege niste fire pt ca exista un bus de comunicare.nu te duce la nici un electrician ca pierzi timpul de pomana

tonyto333
17-02-2007, 18:41
daca ai casetofon reverse nu are comanda pt magazie,doar business si professional are comanda pt magazie.daca vrei am eu si cd business NOUpt e46 original,cass business si magazie originala.la bmw nu poti sa pui orice magazie si nu poate orice electrician sa iti lege niste fire pt ca exista un bus de comunicare.nu te duce la nici un electrician ca pierzi timpul de pomana

Mersi man dar e scump un cd-player d-asta bussines. Nu dau 250e pe unul nici in 250 de ani :kool:
1. mi se pare o mare tampenie specula asta si nu o sustin
2. nu au o calitate atat de buna ca sa isi merite banii
3. in afara de faptul ca se incadreaza in bord armonios nu ii vad rostul
4. in cazul asta o sa imi pun un cd/mp3-player normal care are becurile portocalii si asta e. Nu se incadreaza ca cel original dar are o calitate a sunetului superioara. S-ar putea sa fac cum am citit pe bmwclub si am sa imi pun statie pe boxele din spate si un subwoofer iar cele de pe fata le las asa.