PDA

View Full Version : Eroare bord !



edis
02-04-2010, 17:51
Zilele trecute am schimbat cele 2 becuri ( galbene ) de la numarul de inmatriculare cu cu 2 becuri cu led toate bune si frumoase becurile noi merg perfect dar am o problema in bord imi da eroare ca nu sunt montate sau ca sunt arse si faza e ca eroarea din bord ba se aprinde ba dupa 2-3 minute se stinge si tot asa are idee cineva ce as putea face ?!

Vasy Ceuca
02-04-2010, 19:31
am avut aceeashi problema cu becurile de la pozitzie. in bord imi arata ca sunt arse sau lipsesc dar nu tot timpul. cred ca era din cauza ca difera consumul pe becuri, eu am pus altele de putere mai mica shi nu s-a mai aprins.

edis
03-04-2010, 01:29
ok ms mult :D

MARIORAR
03-04-2010, 20:49
Eu cred ca trebuie resetata eroarea din calc!
e ca si atunci cand e ars un bec,il inlocuiesti,dar eroarea persista,pana cand e resetata din calculator!
Apropo,pune niste poze sa vedem si noi cum arata;mai zi-ne si cat au fost si de unde le-ai achizitionat!(si eu vreau...);)

Vasy Ceuca
06-04-2010, 09:39
mie mi-a disparut eroarea fara sa resetez nimik, dar cine shtie?
oricum nu am fost la diagnoza sa vad daka da ceva erori pe calculator, dar in mod normal nu cred ca apar altfel ar trebui sa resetezi calculatorul ori de cate ori se arde un bec ceea ce dupa parerea mea e cel putzin........... absurd.
cert e faptul ca in bord nu se mai aprinde nici un martor.

cefi
06-04-2010, 10:15
Nu e nevoie de tester,resetari si alte manevre in cazul erorilor de bec ars.Se inlocuieste becul ars,si eroarea dispare.In cazul led-urilor,sau a altor improvizatii,in majoritatea cazurilor apare aceasta eroare,daca acestea nu sunt dotate cu sisteme anti-eroare.

edis
06-04-2010, 13:02
ok scuze ptr intarziere am revenit si cu poze :thumbup: