PDA

View Full Version : Probleme xenon aftermarket E90



ChicagoE90
26-02-2010, 11:07
Salutare

Am si eu o problema , poate ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi.
Am pus pe un E90 din 2006 care nu avea xenon din fabrica un set de faruri aftermarket cu xenon. Initial becurile de la xenon se aprindeau cam cand voiau ele, acum la recomandarea cuiva (care mi-a spus ca ar fi din cauza fluctuatiei de tensiune) am cumparat un fel de transformatoare pe care le-am montant intre far si sursa de curent. Acum aparent functioneaza ok, se aprind dar.....pb e urmatoarea : imi da o eroare BC-ul si imi tipa o data la 10 zec din momentul in care aprind xenonul.

Ce as putea face ca sa scap de eroare? Are cineva de la ce apare eroarea aia ?
Eroarea apare pe bc ca un far aprins cu semnul exclamarii in mijloc.

Multumesc.

cefi
26-02-2010, 11:12
Eroarea iti apare din cauza blasterelor,sau ma rog,a ridicatoarelor de tensiune pentru xenoane,din cauza acestora apare eroare de bec ars.
Ce ai pus tu intre bec si ridicatorul de tensiune e un condensator.
Era pe forum si rezolvarea,sper sa o gasesc si o postez aici.

ChicagoE90
08-03-2010, 13:06
Multumesc mult pt raspuns.
Am sa caut si eu pe forum poate gasesc pana la urma o rezolvare. E posibil ca acele condensatoarea sa nu fie cele potrivite? Mi s-a mai spus ca ar mai existra varianta sa folosesc altele cu tensiune mai mica. Are cineva idee daca are rost sa incerc si varianta asta ?
Nu de alta dar am avut de facut vreo 4000 de km sapt trecuta si m-a terminat nervos eroarea aia cu minunatul ei semnal sonor.

ChicagoE90
08-03-2010, 17:12
Multumesc mult pt raspuns.
Am sa caut si eu pe forum poate gasesc pana la urma o rezolvare. E posibil ca acele condensatoarea sa nu fie cele potrivite? Mi s-a mai spus ca ar mai existra varianta sa folosesc altele cu tensiune mai mica. Are cineva idee daca are rost sa incerc si varianta asta ?
Nu de alta dar am avut de facut vreo 4000 de km sapt trecuta si m-a terminat nervos eroarea aia cu minunatul ei semnal sonor.

Scuze am vorbit aiurea. Deci eu am acum de 35W si mi s-a spus sa incerc cu 55W poate nu imi mai da eroare. Daca are cineva vreo idee de cum se poate rezolva pb fara kit retrofit, apreciez.
Multumesc.